Cameră Junior Suite

Prin completarea datelor de mai jos sunteți de acord cu condițiile de rezervare ale Gerald’s Hotel. Aveți nevoie de ajutor? Apelați (+40) 330 100 650 sau pe email la reception@geraldshotel.com.

Categorie:

Descriere

Camera Junior Suite reprezintă o opțiune de cazare premium, perfectă pentru o experiență deosebită în timpul călătoriei dumneavoastră. Camera este mai spațioasă decât o cameră standard, cu un design modern și elegant, care creează o atmosferă primitoare și confortabilă.

Camera Junior Suite oferă toate facilităţile pe care le regăsiţi şi în cea standard (mini-bar, internet Wi-Fi, aer condiţionat, TV etc.) iar în plus veţi avea parte de o baie modernă, cu toate utilităţile de are aveţi nevoie ce include şi o cadă adiţională care nu se regăseşte în pachetul camerelor standard. Echipamentul modern audio-video precum și extraserviciile de telefonie și date vă vor acoperi intreaga arie de necesități pentru o călătorie de afaceri de succes în România. În general, camera Junior Suite este locul ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de o experiență plăcută.

Sosire/Plecare

  • Check-in 2:00 pm
  • Check-out 12:00 pm